Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 34

Thread: My WY 'lope

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    102
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 5 Times in 2 Posts

    Your buck definitely has a lot of character with all the knobs and mass! I would be curious what his mass measurement at the base and 3rd quarter? Congrats on a knarly, great buck!

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Utah
    Posts
    25
    Thanks
    12
    Thanked 14 Times in 7 Posts
    Congratulations
    8
    Congratulated 42 Times in 3 Posts
    Ok guys, I'm pretty new at these forums & I'm having troubles replying to posts. I must be doing something wrong & need your help. When I post replies the only option I have is "post quick reply" & when I do that I can not see my replies on the posts. Please help. What am I doing wrong? I simply just want to reply to posts & see my posts. Thanks.


    Stefan
    -Stefan-

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    South Dakota
    Posts
    1,440
    Thanks
    227
    Thanked 297 Times in 248 Posts
    Congratulations
    212
    Congratulated 118 Times in 25 Posts
    awesome looking buck, congrats

  4. #24
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Harvest, AL
    Posts
    50
    Thanks
    12
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 4 Times in 2 Posts
    Heck of an antelope. Love the character.

  5. #25
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Burlington, WI
    Posts
    43
    Thanks
    1
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    Congratulations
    10
    Congratulated 9 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by bux4brainz View Post
    Ok guys, I'm pretty new at these forums & I'm having troubles replying to posts. I must be doing something wrong & need your help. When I post replies the only option I have is "post quick reply" & when I do that I can not see my replies on the posts. Please help. What am I doing wrong? I simply just want to reply to posts & see my posts. Thanks.


    Stefan
    Stefan,

    Look back through the thread. Your post do appear to be showing up. You posted the the same reply three times in a row.

  6. The Following User Says Thank You to the wanderer For This Useful Post:


  7. #26
    Super Moderator
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Reno Nv
    Posts
    7,960
    Thanks
    2,874
    Thanked 1,751 Times in 1,230 Posts
    Congratulations
    755
    Congratulated 764 Times in 128 Posts
    Toad of a buck. Congratulations
    I go to the Mountains to loose my mind and find my soul.

  8. #27
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    310
    Thanks
    8
    Thanked 30 Times in 26 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 73 Times in 6 Posts
    Awesome buck, love the character for sure


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #28
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Idaho
    Posts
    102
    Thanks
    31
    Thanked 27 Times in 24 Posts
    Congratulations
    87
    Congratulated 0 Times in 0 Posts
    Great buck and great character! Way to go!

  10. #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    North Dakota
    Posts
    1,130
    Thanks
    75
    Thanked 201 Times in 144 Posts
    Congratulations
    33
    Congratulated 38 Times in 11 Posts
    Congrats!!!

  11. #30
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Pa
    Posts
    105
    Thanks
    68
    Thanked 19 Times in 18 Posts
    Congratulations
    49
    Congratulated 0 Times in 0 Posts

    Great Buck, Great character.
    Do you know what Jim Bridger said about the Indians? " Just when your not seeing any is about the time they are fixing to get the thickest"

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •