Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Thread: My WY 'lope

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    102
    Thanks
    0
    Thanked 21 Times in 17 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 5 Times in 2 Posts

    Your buck definitely has a lot of character with all the knobs and mass! I would be curious what his mass measurement at the base and 3rd quarter? Congrats on a knarly, great buck!

  2. #22
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Utah
    Posts
    25
    Thanks
    12
    Thanked 14 Times in 7 Posts
    Congratulations
    7
    Congratulated 40 Times in 3 Posts
    Ok guys, I'm pretty new at these forums & I'm having troubles replying to posts. I must be doing something wrong & need your help. When I post replies the only option I have is "post quick reply" & when I do that I can not see my replies on the posts. Please help. What am I doing wrong? I simply just want to reply to posts & see my posts. Thanks.


    Stefan
    -Stefan-

  3. #23
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    South Dakota
    Posts
    1,439
    Thanks
    227
    Thanked 297 Times in 248 Posts
    Congratulations
    200
    Congratulated 118 Times in 25 Posts
    awesome looking buck, congrats

  4. #24
    Member
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Harvest, AL
    Posts
    45
    Thanks
    10
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 4 Times in 2 Posts
    Heck of an antelope. Love the character.

  5. #25
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Burlington, WI
    Posts
    39
    Thanks
    1
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    Congratulations
    10
    Congratulated 9 Times in 2 Posts
    Quote Originally Posted by bux4brainz View Post
    Ok guys, I'm pretty new at these forums & I'm having troubles replying to posts. I must be doing something wrong & need your help. When I post replies the only option I have is "post quick reply" & when I do that I can not see my replies on the posts. Please help. What am I doing wrong? I simply just want to reply to posts & see my posts. Thanks.


    Stefan
    Stefan,

    Look back through the thread. Your post do appear to be showing up. You posted the the same reply three times in a row.

  6. The Following User Says Thank You to the wanderer For This Useful Post:


  7. #26
    Super Moderator
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Reno Nv
    Posts
    7,554
    Thanks
    2,750
    Thanked 1,653 Times in 1,157 Posts
    Congratulations
    718
    Congratulated 713 Times in 120 Posts
    Toad of a buck. Congratulations
    I go to the Mountains to loose my mind and find my soul.

  8. #27
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    310
    Thanks
    8
    Thanked 30 Times in 26 Posts
    Congratulations
    0
    Congratulated 73 Times in 6 Posts
    Awesome buck, love the character for sure


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #28
    Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Idaho
    Posts
    92
    Thanks
    28
    Thanked 23 Times in 21 Posts
    Congratulations
    84
    Congratulated 0 Times in 0 Posts
    Great buck and great character! Way to go!

  10. #29
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    North Dakota
    Posts
    1,112
    Thanks
    65
    Thanked 194 Times in 141 Posts
    Congratulations
    33
    Congratulated 33 Times in 11 Posts
    Congrats!!!

  11. #30
    Member
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Pa
    Posts
    98
    Thanks
    61
    Thanked 16 Times in 15 Posts
    Congratulations
    46
    Congratulated 0 Times in 0 Posts

    Great Buck, Great character.
    Do you know what Jim Bridger said about the Indians? " Just when your not seeing any is about the time they are fixing to get the thickest"

 

 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •